Kattárs Miskolcon

A tavalyi siker után, az Egyház idén is megrendezi a Katolikus Társadalmi Napokat, aminek keretében megpróbál választ adni korunk társadalmi kérdéseire. Ebben az évben Miskolc (Szent István tér) ad helyet a rendezvénynek szeptember 13-án, szombaton. Több intézmény mellett a Katolikus Hallássérült Pasztoráció is lehetőséget kap sátor állítására és bemutatkozásra.

A kiállító sátrak mellett lesznek beszélgető sátrak, ahol a színpaddal párhuzamosan érdekes előadások lesznek. A programok sorozata a 9:30-kor kezdődő szentmisével veszi kezdetét.

Az előadások alatt lesz tolmács. 

(Sajnos minden helyszínre egyszerre nem tudunk tolmácsot kérni, ezért csak azok az előadások lesznek tolmácsolva, amelyekre igény van. Tehát nézzétek meg előre a programot, és szóljatok, melyikre szeretnétek tolmácsot.)

A részletes program itt található.

Találkozás: 2014. szeptember 13-án, szombaton reggel, 6:00-kor a KELETI PÁLYAUDVAR bejáratánál. (A vonat 6:30-kor indul.)

A program este 10 óráig tart, a sátrakat este 8 óráig nyitva kell tartani, ezért vissza az utolsó, 19:35-kor induló vonattal jövünk, ami kb. 22:00-kor érkezik a Keletibe. (Lesz nálam menetrend, ha valaki esetleg előbb szeretne visszajönni.)

Éljünk a lehetőséggel, és legyünk minél többen!